Hvorfor Joomla?

Hvorfor Joomla CMS?

Joomla er et fellesskapsdrevet cms som har vært på markedet siden 2005. Som mange andre store CMS bygger Joomla på åpen kildekode, noe som betyr at alle kan laste ned, bruke og utvikle koden. Med andre ord, det er ingen lisensavgift for det grunnleggende systemet selv, noe som gir mange fordeler å komme i gang raskt uten høye kostnader.

Så, for å utvikle en enkel å bruke, stilig og funksjonsrikt nettsted vanligvis nødvendig kunnskap og hjelp fra en web-byrå. For å hjelpe er også ekstra tillegg til Joomlaplattformen i form av e-handel, reservasjonssystemer og avansert rammeverk for moderne webdesign. Disse behovene i sin tur kan ikke være gratis uten å bli bygget av selskaper rundt om i verden.

Joomla drives i sin tur av en union og eies ikke av et enkelt selskap, dette er viktig å huske, og dette er en av Joomla største fordeler. Selvfølgelig finnes mange av de selskapene som stoler på Joomla for sin virksomhet, i foreningens ledelse, men andre eldre bidrar også med tid og kunnskap for å få cmset fremover. For tiden har Joomla over 900 aktive frivillige som på ulike måter bidrar til å drive CMS fremover.

Joomla er drevet av en tilknytning til åpen källdoden gjør Joomla unik. Joomla er dermed uavhengig av en bestemt bedrifts luner og kan ikke bli solgt til nye eiere som ønsker å låse inn koden. Det gjør også Joomla uavhengig av enkeltpersoner.

En stor gruppe av brukere som forstår dette er ulike typer institusjoner, som for eksempel foreninger, universiteter og veldedige organisasjoner hvor Joomla er og har alltid vært veldig populært.

moderne teknologi

Joomla har også mange tekniske fordeler. Joomla er basert på en velprøvd MVC programmering, en teknikk der strukturen er plassert i forskjellige lag og viste seg å være svært effektiv i bare programvare for nettet. Joomla er også basert på OOP (Object Oriented Programming), som også er en stor fordel og standardisert for en programmerer. Både MVC og OOP er noe som Wordpress og Drupal 8 begynner å bremse og begge har nå sin egen blanding av flere programmeringsprinsipper. Medan Joomla ble bygget rundt disse prinsippene for over 10, og har nå et veldig solid og godt fundament for utviklere å jobbe med.

Med MVC, utviklerne frihet til fritt å utvikle moderne design til avanserte funksjoner, og det gjør deg til en kortere tid til å utvikle seg i et raskere tempo for Joomla enn for mange andre CMS. Tid er som kjent penger, og som går for web byrå samt for kunder som ønsker å raskt være klare til nye funksjoner. Med Joomla får du rett og slett mer for pengene! Ikke vær redd for å spørre oss for et tilbud!

Prisvinnende CMS

Ikke stol på oss, stol på tusenvis av cms-brukere over hele verden. De siste fem årene (2015, 2016, 2017, 2018 og 2019) er Joomla kåret til beste cms i konkurranse med blant annet Wordpress og Drupal.

CMS-kritikere - Best CMS 2018 og 2019
  • 2019 - CMS Critic People's Choice Awards - Beste gratis CMS

  • 2018 - CMS Critic People's Choice Awards - Beste gratis CMS
  • 2017 - CMS Critic People's Choice Awards - Beste gratis CMS
  • 2016 - CMS Critic People's Choice Awards - Beste gratis CMS
  • 2015 - CMS Critic People's Choice Awards - Beste gratis CMS
  • 2014 - CMS Critic People's Choice Awards - Beste Open Source PHP CMS

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB