Programmering og utvikling

Vi er åpen kildekodeforesatte, og vi bruker fordelene av dette til det maksimale. Mindre bibliotek for små funksjoner eller hele systemer som Joomla CMS eller VirtueMart. I vårt digitale verksted har vi bygget intranettfunksjoner, produktkataloger med filtreringsfunksjoner, e-handel, forretningsforbindelser, og svært effektiv design til det nyeste tekniske nivået på dagens web. Vi føler oss derfor veldig sikre på hva vi kan bygge og ønsker å gjøre i programmering for alt på nettet.

Spesielt utviklet kode for dine spesifikke funksjoner

Vi hjelper deg med alt fra konseptutvikling til å skape akkurat de funksjonene du leter etter prosjektet enten det er i Joomla eller et annet system. Teknikker vi kan få PHP, HTML5, Javascript, jQuery, Vue.js, CSS, MySQL, mariadb, og en masse andre ting.

Vi kan også Wordpress, Joomla & Drupal og hvordan disse er bygget.

Ta kontakt med oss ​​hvis du har en ny idé eller hvis du ønsker å utvide eksisterende evner så vi uppsakttar en pris på projketet!

PHP utvikler i Göteborg

PHP Utvikling

Facebook.com basert på det. Joomla bygger på det-vi bruker den til det fulle på nesten alle våre prosjekter.
Javascript & Vue.js Utvikler i Gøteborg

Javascript & Vue.js

Javascript hjelper oss med å bygge avanserte funksjoner og bruker tverrsnitt. Hvis de svært avanserte funksjonene kreves, liker vi å bruke Vue.js javascript-biblioteket. .

Bootstrap & UIkit utvikler i Göteborg

Bootstrap, IUKit, ... gjort

I dag, basert oftest grensesnitt med eksisterende rammer som umåtelig populære Bootstrap. Vi har programmert Bootstrap siden den ble utgitt!
HTML5 utvikler i Göteborg

HTML5

HTML5 åpnet døren for mye mer avansert web når den ble lansert.
MySQL og MariaDB eksperter i Göteborg

MySQL / MariaDB

Vi kan database management og optimalisering.
Optimalisert kode for PHP og Java i Göteborg

optimalisert kode

Vi er sikker på at koden er så optimalisert som mulig. Når koden og server er i harmoni alt går fort!
Send oss ​​en e-post:

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2019 - W & N Media AB