Programmering og utvikling

Vi er åpen kildekodeforesatte, og vi bruker fordelene av dette til det maksimale. Mindre bibliotek for små funksjoner eller hele systemer som Joomla CMS eller VirtueMart. I vårt digitale verksted har vi bygget intranettfunksjoner, produktkataloger med filtreringsfunksjoner, e-handel, forretningsforbindelser, og svært effektiv design til det nyeste tekniske nivået på dagens web. Vi føler oss derfor veldig sikre på hva vi kan bygge og ønsker å gjøre i programmering for alt på nettet.

Spesielt utviklet kode for dine spesifikke funksjoner

Vi hjelper deg med alt fra konseptutvikling til å skape akkurat de funksjonene du leter etter prosjektet enten det er i Joomla eller et annet system. Teknikker vi kan få PHP, HTML5, Javascript, jQuery, Vue.js, CSS, MySQL, mariadb, og en masse andre ting.

Vi kan også Wordpress, Joomla & Drupal og hvordan disse er bygget.

Ta kontakt med oss ​​hvis du har en ny idé eller hvis du ønsker å utvide eksisterende evner så vi uppsakttar en pris på projketet!

PHP utvikler i Göteborg

PHP Utvikling

Facebook.com basert på det. Joomla bygger på det-vi bruker den til det fulle på nesten alle våre prosjekter.
Javascript & Vue.js Utvikler i Gøteborg

Javascript & Vue.js

Javascript hjelper oss med å bygge avanserte funksjoner og bruker tverrsnitt. Hvis de svært avanserte funksjonene kreves, liker vi å bruke Vue.js javascript-biblioteket. .

Bootstrap & UIkit utvikler i Göteborg

Bootstrap, IUKit, ... gjort

I dag, basert oftest grensesnitt med eksisterende rammer som umåtelig populære Bootstrap. Vi har programmert Bootstrap siden den ble utgitt!
HTML5 utvikler i Göteborg

HTML5

HTML5 åpnet døren for mye mer avansert web når den ble lansert.
MySQL og MariaDB eksperter i Göteborg

MySQL / MariaDB

Vi kan database management og optimalisering.
Optimalisert kode for PHP og Java i Göteborg

optimalisert kode

Vi er sikker på at koden er så optimalisert som mulig. Når koden og server er i harmoni alt går fort!

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB