Oppgrader Joomla CMS

Vi kan hjelpe deg til den nyeste Joomla ...

Vi anbefaler å alltid være på den nyeste versjonen av Joomla CMS. Spesielt for sikkerhet når Joomla CMS er en av de mest populære verktøy for Web ledelse er derfor spesielt utsatt for hacking. På grunn av dette, er Joomla også en av de mest testet og tryggeste systemer, nettopp fordi det måtte lide mye.

Vi hjelper deg til den nyeste versjonen. Det spiller ingen rolle om du er på en gammel 1.0 - 2.5 versjon eller senere 3.x serien. Vi sørger for at nettstedet skal oppgraderes på best mulig måte. Vi har også supportavtaler der vi kan administrere serveren, oppgraderinger, og annen støtte pågående.

Sikkerhet og nettsider

ekstra sikkerhet

Joomla er brukt riktig (med riktig konfigurasjon for både server og CMS) så det er veldig trygt. Vi vet hvordan du setter opp høy sikkerhet.
Viktig med støtteavtale

Supportavtale

Vi hjelper mange bedrifter med kontinuerlig støtte og oppdateringer. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.
Hacked Wordpress eller Joomla nettside

Hakket Joomla nettsted?

Vi hjelper deg med å rydde og sette opp en hacket Joomla-installasjon. Vi ser også på å øke sikkerheten og sørge for at dette aldri skjer igjen.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB