Joomla, SMM og sosiale medier

Vi tilbyr integrasjoner med de mest populære sosiale medieplattformer.

Joomla, SMM & Social Media
LinkedIn, Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram, etc. er alle vant til å bygge et firmanavn, men også legge til rette for det daglige arbeidet i en organisasjon. Bruk facebook som innlogging på nettstedet ditt i stedet for vanskelige registreringsskjemaer. Instagram lar deg spre trendy bilder. Hold styr på hva som skjer i din bransje og lette søknadsprosessen gjennom LinkedIn. Vi hjelper din bedrift til å finne det riktige mediet og den rette applikasjonen.

Populære sosiale medier

Noen av dagens mest brukte sosiale medier

Instagram og Joomla

Instagram

Et bilde sier mer enn 1000 ord. Legg inn bilder og gi dem et profesjonelt og trendy utseende gjennom forskjellige filtre. Passer litt mer trendy produkter som mote / klær / briller ...
Instagram og Twitter

Twitter

Twitter er korte tekstbaserte meldinger. Twitter har en stor brukerkrets i media, politikk og andre offentlige personligheter.
Pinterest og Joomla

Pinterest

Pinterest samler bilder i en fin collage og har blitt veldig populær i de siste 2-årene. Opprett digitale humørbrett og del med andre.
Linkedin og Joomla

Linkedin

Samler kontakter og ferdigheter. Bli med i industrisektorer globalt, eller bli med i grupper lokalt for samarbeid og arrangementer. Flott måte å finne nye evner og forenkle søknadsprosessen.
Facebook og Joomla

Facebook

Facebook krever ingen større presentasjon. Den hotteste største av alt her.
Hjelp med sosiale medier i Göteborg

løpende bistand

Vi kan hjelpe deg med å holde sosiale medier i gang med gode bilder og morsomme konkurranser! Lytt til deg for mer info.

Buffer.com - Organisere din sosiale medier!

Hvis du ikke har tid til å oppdatere Google Plus og Twitter-konto? Er det siste innlegget fra 2014?

Bruk Buffer.com for kontinuerlig hjelp med sosiale medier

Vi oppfordrer alle som jobber med sosiale medier for å bruke tjenesten Buffer.com (tilgjengelig som en app for Andorid og iOS, Firefox plugin og web-tjeneste). Med Buffer kan du pre-planlegge din markedsføring i en kalender og dermed spare mye tid. Med Buffer kan du også sende oppdateringer samtidig til alle kanalene, og også på den måten spare enorme mengder tid.

Et uvurderlig verktøy for de som føler det er enkelt å holde dine sosiale medier aktive. Les mer om Buffer på www.buffer.com.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB