Mobiltilpasset
& responsivt webdesign

Det vanligste vi gjør når vi prøver å få så god mobilopplevelse som mulig, er at vi bygger nettsiden på et godt rammeverk for dette. Det er flere til Joomla, og vi har erfaring i de fleste. Vi kan virkelig anbefale UIkit fra tyske YOOtheme (YOOTheme PRO er deres nyeste tillegg som vi bygger mest på). Ved å bygge på en av disse (hvis du gjør det riktig) får du et fullt responsivt design som tilpasses dynamisk til hvor bred nettleseren er. Dette betyr at det tilpasser seg hvordan du holder smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Portrett eller landskap gir forskjellige bredder og justerer direkte nettsiden for å få full nytte av det.

Velfylte lydhør nettsider

Med en mobiltilpasset nettside, sørger du for at det er pent og enkelt å navigere mellom sidene på en mobiltelefon. Det er også viktig å tilpasse kontaktskjemaer og lenke telefonnumre for å lette enda mer for besøkende som bruker smarttelefoner.

Det er to måter å løse brukervennligheten i en smarttelefon på; repsonsiv design eller mobil design. I en responsiv mal justerer innholdet automatisk til bredden av nettleseren. For eksempel, 3 kolonner - 1 kolonne. På en såkalt mobil-tilpasset mal er en helt uavhengig stand-alone-design bygget for bare smarttelefoner (og eldre surfbrett). Innholdet hentes fortsatt direkte fra databasen, men en annen layout og meny lastes inn når nettsiden føles at den er en mobil enhet som brukes av den besøkende.

Ulike rammer

Våre mobile websider er basert på de nyeste rammene som gjør at hele nettstedet ditt føles som en "app". Rammene oppdateres kontinuerlig og forbedringer gjøres hele tiden, noe som betyr at tilpasningen av mobiltelefonen din vil bli bedre og bli raskere, siden den fortsetter.
Websider bygget med Bootstrap

Bootstrap

Bootstrap er utvilsomt den mest brukte rammen. Joomla's backend er basert på den. Utviklet av Twitter for bruk på deres web og i backend. http://getbootstrap.com

Websider bygget med UIkit

IUKit

En av våre favoritt rammeverk som det er ekstremt rask å utvikle med. Mange av våre prosjekter har blitt gjort i denne rammen. https://getuikit.com

Nettsteder bygget med materialisere

gjort

Med stor erfaring i brukergrensesnitt har teamet bak Materialize skapt mer enn ett rammeverk, nesten som en filosofi om hvordan nettverket skal "virke". http://materializecss.com

Nettsteder bygget med Foundation / Zurb

Fundament

Et svært avansert og godt innrammet rammeverk som oppdateres med en meget høy hastighet. http://foundation.zurb.com

Websider bygget med HTML5 og CSS3

HTML5 og CSS3

Med kunnskap om hvordan å bygge gode responsive kode slik at du ikke bygger på et rammeverk. Med HTML5 og CSS3 kan bygge alt som trengs.
Nettsteder bygget med JQuery Mobile

Jquery Mobile

JQuery Mobile er et verktøy for å lage veldig "app-like" web-sider. https://jquerymobile.com

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB