optimalisere nettstedet

For rask visning, en høy score i Google Page Speed ​​/ Pingdom og en generelt riktig kode syntaks nødvendig kunnskap og god teknologi.

En optimalisert nettside er en side som lastes inn raskt. Det føles fort du navigere rundt og bruke websiden funksjoner. Dette er viktig ikke bare for de besøkende på nettstedet, men også for eksempel Google roboter som hele tiden skanner sidene og hastighet i en ranking system. For å få raske sidevisninger og godt strukturert kode som er lagt riktig av søkemotorer har hele web miljø å spille i harmoni.
Optimaliser Joomla nettsiden din - raskere sidevisninger
Nummer én er en god server. Krevende nettsider (med mange besøkende og funksjonalitet - for eksempel e-handel eller intranett) pleier å være på sin egen "maskin". Denne maskinen / datamaskin / server (kjært barn har mange navn) har massevis av programvare i seg selv å være i stand til å levere det din nettleser visning. Denne programvaren er ofte oppdatert med sikkerhetsoppdateringer, bedre raskere funksjonalitet, nye funksjoner og generelle forbedringer, akkurat som all programvaren du har, for eksempel din smarttelefon eller nettbrett. For å sikre en god prestasjon trenger all denne programvaren til å være riktig konfigurert og oppdatert til den nyeste versjonen for å levere optimal. Vi kontinuerlig overvåker servere og sørge for at de inneholder den nyeste programvaren.

Optimaliser Joomla nettsiden din - raskere sidevisninger
Nummer to er god kode og struktur på nettsiden. Å bygge en god nettside betyr at du må balansere funksjoner, design og utvalg av informasjon. Du kan ikke presentere for mye informasjon, og hvis du har å presentere mye informasjon må gjøres på best mulig måte. Her er mengder av kodstrategi og funksjoner man kan ta hjelp av tilbudssiden til den besøkendes enheten på den beste måten. Men det er også mange feller å gå. Bare fordi en funksjon av nettstedet eller serveren "lover" raskere sidevisninger så kan mange av disse optimaliseringene heller slitne ned på siden og gi lengre siden lastes. Vi har lang erfaring og ved å prøve oss ut og måle, vi vet hvilke instruksjoner som arbeider mot gode noen resultater. På denne måten har vi utarbeidet en kraftig pakke med optimalisering for alle mulige områder.

Nummer tre er optimalisert filer (bilder og videoer). Man må være forsiktig så du ikke lagre bilder eller video i høyere kvalitet enn nødvendig. På sider med mye media, er dette spesielt viktig. Med riktig teknologi for å komprimere og optimalisere video, lyd og musikkfiler, kan du være sikker på at nettstedet bare sender den besøkende behov. Det fører til en bedre opplevelse og mindre mengde av data som sendes. Dette er spesielt viktig i dag da mye surfing via mobiltelefoner og nettbrett.

Trenger jeg å optimalisere nettstedet mitt?

Det finnes flere gode verktøy for å sjekke om nettstedet ditt er optimalisert og fungerer. Et populært område for å teste på Pingdom.com (faktisk laget av en svensk). Besøk siden nedenfor og gjøre en test - det er gratis!

Hjelp! Jeg tar poenget 60!

Ingen bekymringer, kan vi hjelpe deg. Vi har optimalisert mange nettsteder og i mange tilfeller lykkes 95 / 100 poeng. Vi anbefaler minst investere i 85 + score på testen ovenfor. Vi hjelper deg med dette. Kontakt oss for mer informasjon om optimalisering.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB