Nyhetsbrev og Joomla

Vi anbefaler MailChimp eller AcyMailing sammen med Joomla.

GDPR-klar nyhetsbrev for din organisasjon.

MailChimp er en av de største nettbaserte nyhetstjenestene i verden. Mailchimp har mer enn 1.6 millioner brukere i over 150-land. Med både kraftig og brukervennlig grensesnitt, er Mailchimp den beste og mest pålitelige løsningen for markedsføring gjennom nyhetsbrev. Mailchimp sikrer at du ikke tenker på kjedelige tekniske detaljer som å være spam-klassifisert eller på annen måte. Løpende gir Mailchimp varsler og tips for å lage så effektive e-postmeldinger som mulig. Du kan også få tilgang til sammenlignbar statistikk for hver enkelt postkasse. Det er flere moduler og komponenter som integrerer Mailchimp-kontoen din med Joomla-siden din. Mailchimp er også gratis for nyhetsbrev med opptil 2000-abonnenter, som vanligvis dekker behovene til små og mellomstore bedrifter.

MailChimp:

MailChimp er verdens største tjeneste nyhetsbrev.

Abonnement på kontakt

Når noen tar kontakt med deg via din vanlige kontaktskjemaet kan du tilby et raskt abonnement på MailChimp-nyhetsbrevet ditt.

Avansert integrering

Du kan også gjøre en dypere integrasjon, hvor du enkelt administrerer hele postadressen din direkte fra Joomla's administrasjon. Bare kryss hvilke nyheter du vil sende og sende!

Enkel på-/avmelding

Det er like enkelt å avslutte abonnementet som det er å melde deg på nyhetsbrevet.

AcyMailing

AcyMailing er en av de første og mest brukte nyhetsbrevkomponentene til Joomla. Den har vanlig e-post og SMS-støtte, samt tilkoblinger til alle de store statister som Virtuemart og Zoo. En av de største fordelene er at du kan sende med Amazon eller andre SMTP-tjenester som gjør kostnaden for tusenvis av abonnenter og mange mailinger svært lave.

Les mer om AcyMailing på https://www.acyba.com/

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB