Nettportal om hjemløshet for Gøteborgs by

2020-04-24

Senteret mot hjemløshet er et initiativ fra Gøteborg kommune for å samle informasjon og tilgjengelig støtteinnsats for utsatte, pårørende eller personer som kommer i kontakt med hjemløshet og hjemløshet i sine profesjonelle roller.


Vi bygde en ny moderne webdesign for et selskap som selger produkter som fokuserer på miljø- og energibesparelser.

Vi bygger ikke alltid nettsteder som markedsfører tjenester, selskaper eller produkter. CMS-verktøyene lar deg også lage plattformer for støtte og assistanse for eksisterende kunder.

Et tilbakevendende problem som vi har hatt på mange nettsteder er å få riktig størrelse og format på bilder. Det er lett for oss å manipulere bildene riktig i Photoshop, men ikke alle kundene våre har jobbet i photoshop eller til og med hatt programmet.

Housing Services er et boligbyrå ​​som siden 2010 har hatt en online tjeneste der privatpersoner kan legge opp boligene sine til leie. Nettstedet ble bygget i joomla 1.5 og hadde behov for en større oppdatering.

Joomlaproffs har bygget et nytt applikasjonssystem og nettsted for KulturUngdom, en forening som distribuerer kulturell støtte til unge skapere i Västra Götalandsregionen.

I sommer betydde ikke bare is og bading for joomla-proffene da vi benyttet anledningen til å oppdatere plugin-siden vår JoomlaPro.com og utviklet også nye verktøy for å levere spennende og moderne websider.

Må Bra være en familiebedrift og arbeid for å oppnå optimal helse og velvære kontaktet oss for å også nå en optimal nettside.

Et nytt prosjekt der vi måtte prøve vår kunnskap om å automatisere og generere utskriftsklare PDF-filer.

Hvilke viner er egentlig det beste? Den italienske eller franske. IlQuinto forener fransk kunnskap med italiensk jord og kan kanskje få det beste av to vinkulturer.

Ny side for Paris-basert PR-byrå. Siden er bygget i WordPress og er tospråklig.

Livingstudio.se er en gammel og lojal kunde av Joomlaproffs.se som hadde begynt å se på vårt nyeste verktøy Vmuikit 5.0.

Joomlaproffs har investert i nye backup servere basert på ARM prosessorer. Men hva er ARM og hva er så bra med disse? Vel, hjernen til datamaskinen er sin CPU ...

For å unngå duplisering er det vanlig å koble til ulike tjenester slik at de enkelt kan administreres fra ett sted.

Nytt nettsted for ON5 Company et selskap som hjelper store bedrifter og organisasjoner med å spare energi i prosesser og systemer.

Markus Raditz på Linköpings universitet har gått i dybde om hvordan forretning og åpen kilde kan spille med og mot hverandre. I sin doktorgradsavhandling går Markus gjennom viktige aspekter av samfunnsdrevne åpen kildeprosjekter og utfordringene de står overfor når de blir kommersialisert.

Det er et spørsmål som mange i Wordpress-sfæren har begynt å spørre seg selv de siste månedene etter at Wordpress lanserte sin nye versjon 5 som inneholder den kraftig kritiserte Gutenberg-redaktøren.

Joomlaproffs har skapt en ny, moderne nettbutikk for det stilige teknologiselskapet Scandinavia Accessories. SA selger designte høykvalitets teknologiprodukter.

OEM Electronics selger komponenter og utstyr til produsenter av elektronikk og utstyr i Nord-Europa. De hadde en nettside som de var fornøyd med, men de kunne ikke lenger utvikle seg videre. Flere språk og funksjoner som "megamans" etc. var på ønskeliste, men deres tidligere CMS klarte ikke å levere dette.

Joomlapproffs er ikke bare web- og joomla-entusiaster, vi har også en stolthet i nye teknologiske trender. I de senere år har det vært vanskelig å savne all snakk blockchainteknologi og krypto valutaer.

Foto ekspert er et familiebedrift som fokuserer på idrett fotografering og skole fotografering. De fotograferer årlig barn og unge rundt om i landet, fra Malmö i sør til Sundsvall i nord.

Er du inne Stockholm og trenger hjelp med Joomla? Ikke nøl med å snap vest og hør på oss på Joomlaproffs.

Som du vet, liker vi YOOtheme Pro-rammen kraftig. Så da Skibranäs, en gammel trofast kunde av oss, følte at det var på tide å få en ekte makeover på hans side, var det ingen tvil om hva vi ville gjøre. De bygget allerede på YOOthemes tidligere rammeverk (Warp 7), så steget til det nye YOOtheme Pro var ikke så langt.

Du trenger ikke å være i statshemligheter fordi i dag blir de utsatt for hackere eller roboter som prøver å ta informasjon fra sitt nettsted.

Deretter ble arbeidet gjort med en annen nettbutikk bygget på Joomla CMS. Rent og enkelt design blandet med kraftige filtreringsfunksjoner.

Joomlapproffs Claes Norin var den siste gjest på pixpro labs hvor han snakket om entreprenørskap, joomla og livet sammen med Pixpros Sara Watzs video her.

Krigen mellom nettleserne har pågått i lang tid. I begynnelsen utfordret Netscape Internet Explorer. Da kom Google og Mozilla med sine produkter Chrome og Firefox.

Vi starter med stolthet vår nye internasjonale nettside for Linux-servere og egne hostede open source-løsninger! SyntaxServer.io

Joomlaproffs.se lanserer en offisiell telegramgruppe hvor alle nybegynnere, hobbybrukere og profesjonelle guruer kan møte opp og gi råd og råd til hverandre.

Har du en nettbutikk og en fysisk butikk? Så er vår nye komponent VMiZettle et must.

Smakjakt.se, som drives av Hults Dryck og Delikatess, selger importerte sprekker gjennom e-handel med en lenke til systemfirmaet.

Trenger du ekstra sikker innlogging for Joomla-prosjektet ditt? Med BankID, standardlogg på både banker og regjeringer i Sverige, slipper du bare godkjente personer på nettsiden din.

Vi lagde to nye enkle butikker for samme kunde. Når det ikke koster å starte 10 i stedet for 1 webshop, er det mange strategiske muligheter for virksomheten.

Bergsala AB kunne enkelt og enkelt kunne jobbe mellom en levende server og et utviklingsmiljø for å kontinuerlig utvikle siden uten å måtte forstyrre livssiden. For å oppnå dette var det nødvendig med en avansert funksjon som beveger filer og database mellom to servere mens konfigurasjonen konfigureres automatisk.

Joomla World Conference i år ble lansert i den evige byen Roma. Det var som vi nevnte før første gang konferansen fant sted på europeisk jord, og det synes å være siste gang. Årsaken er at Joomla World Conference, som har vært en årlig begivenhet siden 2011, vil slutte å plassere fokus på mer lokal Joomla-konferanse.

For tredje år i rad, vinner Joomla verdens største avstemning på CMS-verktøy og tar hjem prisen for beste gratis CMS.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB