Kurs i Web administrasjon

Lær å administrere selskapets digitale markedsføring!

Vi holder kurs i Gøteborg-området for virksomheten flere ganger i året. Enten vi kommer ut til deg eller vi kan stå løpet ut hos oss. Vi har plass til 6 mennesker i vårt konferanserom på Kungsgatan i Göteborg sentrum.

Få skreddersydd kurs i digitalt format (video)

Vi lage din egen video instruksjon helt skreddersydd til ditt nivå og kursinnhold som du trenger å lære mer om. Med profesjonell programvare og maskinvare, skaper vi kvalitet produksjoner kurs som du kan se om og om igjen. Vi vil veilede deg med stemme og skjermen innspillingen, slik at du enkelt kan følge. Hopp tilbake, hoppe fremover og finne akkurat det du trenger når du trenger å bli minnet og lære i ditt eget tempo.
Fyll ut skjemaet nedenfor og beskriv hva du trenger å lære, og vi vil gi et kostnadsforslag. Vi lager forslag til poeng / overskrifter for et kursinnhold, og når du har godkjent, tar vi opp et videokurs for de du mottar via post. Selvfølgelig kompletterer vi kursinnhold for alt fra å bruke Photoshop til redigering av bilder, tilpasse søkeordoptimalisering, e-handelshåndtering og mye mer.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB