case-studier

On5

Effektiviser prosesser og systemer

oppdrag

On5 Company arbeider for å effektivisere prosesser og systemer for store selskaper og organisasjoner og opererer i Frankrike, Italia, Spania og Storbritannia. De ville ha et nytt nettsted på alle fire språk som forklarte forretningsmodellen deres, viste frem kunder og kundesaker, de ønsket å kunne skrive nyheter og ha et pressearkiv. I tillegg ønsket de å kunne annonsere for nye ansatte via nettstedet deres.

tjenester

  • Company Website
  • Avansert oppsett
  • "Mobil først"
  • Optimalisert server
  • Multi Support

Så vi bygde stedet

Den store utfordringen var å få det rike innholdet presentert på en ryddig og brukervennlig måte. Vi jobbet også her med et eksternt byrå som strukturerte innholdet og laget en design vi bygde siden på. Nettstedet bruker også mange parallelle effekter med ulik bakgrunn som beveger seg i forskjellige retninger. Dette krevde på sin side at mobilversjonen ble endret betydelig på dens lokasjoner.

Vi brukte YoothemePro som vanlig, men mange funksjoner og designelementer gjorde at vi måtte bygge våre egne løsninger.

Nettstedet krevde også en sterk og sikker server ....

teknologier

Wordpress

Optimalisert Ubuntu-basert webserver

CentOS er en Linux-distribusjon som gir en gratis, samfunnsstøttet databehandlingsplattform som er funksjonell kompatibel med sin oppstrøms kilde, Red Hat Enterprise Linux.

I utgangspunktet CentOS / Nginx webserver

For å kjøre dette prosjektet installerte vi i utgangspunktet en webserver på CentOS - som er vårt favoritt OS! I stedet for Apache kjører vi her Nginx som er litt bedre når det er mye trafikk og besøkende. PHP 7.3 og den nyeste MariaDB-databasen gir et stabilt og pålitelig fundament.

Selvfølgelig har serveren en sikkerhetskopi til våre backup-servere, slik at ingen informasjon kan gå tapt.

Resultat

Nettstedet ga oss en flott mulighet til å prøve ut hvor fleksible vi kunne bruke Yoothemes rammer. Nettstedet har en unik layout og vi klarte å møte alle utfordringene vi fikk. For å legge til rette for lignende jobber i fremtiden, har vi også begynt å utvikle våre egne "Custom Elements" for Yootheme som vi kan gjenbruke og som vi også selger på vår pluginside. JoomlaPro.com

On5 nett

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB