case-studier

Nintendo Nordic

Nintendo Nordic

oppdrag

Gjennom Nintendos nordiske distributør Bergsala AB fikk vi i oppdrag å fornye Nintendo sine websider i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Deres forrige CMS hadde sluttet å få oppdateringer, og de ønsket å endre plattformen til noe mer fremtidssikkert.

Nettstedet kunne håndtere mye innhold på en spennende og lekende måte med spillkatalog og informasjon om konsoller. Materialet kan også enkelt håndteres av deres administratorer. De trengte også et nytt servermiljø for å administrere et stort nettsted med mange besøk.

tjenester

  • Company Website
  • Produktkatalog
  • spesiell utvikling
  • Optimalisert server
  • Multi Support

Så vi bygde stedet

Nettstedet ble bygget i Joomla der vi brukte den innebygde flerspråklige støtten, slik at 4 forskjellige språk lett kunne håndteres i samme kontrollpanel. På denne måten er det mulig å duplisere innhold og layout for de forskjellige språkene på kort tid. Vi konfigurerte serveren slik at de forskjellige landsdomenene kunne integreres med Joomlas språkfilter.

Siden ble deretter bygget på en mal av Yootheme, som deretter ble nøye tilpasset Nintendos grafiske profil. Vi importerte produkter og titler med fokus på brukervennlighet både for de som jobber med nettstedet og for besøkende. Vi har også utviklet en avansert søke- / filterfunksjon som strekker seg langt utover et standard standardsøk.

multidomain nettsted
multidomain nettsted
multidomain nettsted
multidomain nettsted

Flerspråklig på egne domener

Nettstedet er en installasjon av Joomla CMS, men med fire språk som ligger på hvert domene .se, .dk, .fi og .no. For enklere administrasjon på alle språk er den innebygde flerspråklige støtten i Joomla perfekt.

Med målrettet domene til riktig språk, får du ekstra plusspoeng fra Google og andre søkemotorer. Et .se-domene vil alltid verdsettes høyere i Sverige enn et generelt .com gjør.

teknologier


Optimalisert Ubuntu-basert webserver

Ubuntu er et open source-operativsystem som kjører fra skrivebordet, til skyen, til alle internettkoblede ting

I utgangspunktet Ubuntu webserver

For å kjøre hele pakken fikk vi også oppgaven med å installere og konfigurere en dedikert Ubuntu-basert webserver. Selvfølgelig med de nyeste Apache, PHP og MariaDB for hastighet og langvarig drift.

Vi har også konfigurert et unikt BASH-skript for å enkelt flytte nettsiden fra utviklingsserveren og omvendt. Dette for å raskt gå live med en oppdatert webside - men også for å enkelt kunne legge en ny versjon av direktesiden på utviklingsserveren for raskt å utføre tester og starte oppdateringer.

Resultat

Nettstedet ble ferdigstilt i løpet av sommeren 2016 og har siden hovedsakelig blitt håndtert av Bergsalas administratorer. Vi har også hjulpet med noen nye funksjoner opp gjennom årene.

Nettstedet vakte en viss oppstuss i Joomla-verdenen og er tilgjengelig som en toppreferanse på joomla.org. 2017 ble også kåret til "Best coroprate website" av Joomlas Community på deres årlige JAB-priser.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB