Joomla 4.o

Next Generation Web Tools.

Joomla 4.0

Joomla 4

Joomla 1.0 kom fra Mambo prosjektet 2005 og siden da har utviklingen utviklet seg jevnt. Joomlas styrke har alltid vært at de er raske til å omfavne moderne kode som Bootstrap og Javascripts bibliotek. Dette har også medført at Joomla krever mer moderne servere og php-versjoner for å fungere godt. Andre CMS, som for eksempel Wordpress, har i stedet fortsatt å gi støtte til utgående versjoner av f.eks. PHP (som 5.3), noe som medførte at de ikke måtte følge nye teknologiske forbedringer.

Joomla 4.0 fortsetter på dette sporet og velger å bare støtte PHP 7.0 +. PHP 7-serien er en veldig stor oppdatering til PHP (som fortsatt er hjertet av alle CMS-verktøy) og gir betydelige forbedringer i sikkerhet, optimalisering / hastighet og generelle nye programmeringsprinsipper som gjør livet enklere og mer effektivt for utvikleren. Ved å følge moderne teknologi på denne måten, kan alle deler av Joomla videreutvikles i raskere tempo.

Noen av de store forbedringene i Joomla 4.0 er:

  • Nytt design av administrasjonsgrensesnittet med ny Bootstrap 4
  • Neste versjon av Joomla Framework: versjon 2 (kjernen til Joomla som kan brukes, for eksempel for app-utvikling).
  • Ny moderne "Event Dispatcher"
  • REST API
  • JQuery anses forkastet og vil ikke være en del av Joomla kjerne lenger.
  • Ny mediebehandling med muligheten til å redigere bilder.

Joomla 4.0 setter en ny standard, ikke bare for seg selv, men for hele CMS-markedet

Bilder av Joomla 4 ny backend:

En av de gode nyhetene med Joomla 4 er dets nye administrasjonsgrensesnitt basert på Vanilla-JS og Bootstrap 4.0. Et meget moderne rammeverk som setter standarden på hvor hyggelige, nyttige og moderne nettverktøy skal bygges opp.


Send oss ​​en e-post:

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2019 - W & N Media AB