Intranett med Joomla CMS

Bruk Joomla og få et både fleksibelt og effektivt intranett/CRM-system.

Joomla CMS som intranett gir deg et stabilt fundament for bedriften din å vokse i. Mange bedrifter bruker i dag Joomla som et intranett fordi det er kraftig, fleksibel og kostnadseffektiv på samme tid. Det finnes hundrevis av gode tillegg i dag som gjør intranettet skreddersydd til dine behov. Det inkluderer støtte for dokumentbehandling, saksbehandling, CRM-systemer, filbehandling (filserver eller dropbox), kalender, videokonferanse, forum, intern post / chat / meldinger, læringsportal og mye mer.

Du kan også integrere kontaktlister og kalender gjennom Microsoft Exchange eller Google Business!

Annonse: Moderat

Vi hjelper Sveriges nest største partiet Høyre med sine intranett (bygget på Joomla CMS). Intranettet fungerer som en intern kommunikasjonskanal hvor alle regionene i Sverige kan kommunisere internt og dele informasjon eksternt. Filarkiv av grafiske profiler og kampanjemateriell. Dokumentere lover, regler og annen informasjon. Kalenderen og planleggeren med integrasjon til Google-kalendere og kart. Avanserte rettigheter for alle involverte i organisasjonen. Forenklet brukergrensesnitt for den nedre problemer for brukerne. Server og annen teknisk støtte.

Er du også interessert i intranett? Vi tilbyr en komplett løsning!

BankID-innlogging

Vi har bygget en integrering mellom Joomla CMS og BankID, som mest brukes i Sverige. Med BankID kan vi gjøre det umulig for noen å logge inn, unntatt de i organisasjonen eller medlemslisten med riktig personnummer. Dette brukes av mange banker og myndigheter og anses å være et av de sikreste identifikasjonssystemene for øyeblikket. Ta kontakt med oss, og vi forteller deg mer om hvordan du bruker BankID på intranettet.

Intranett på Joomla CMS

Fleksibelt

Bare velg funksjonene du trenger i din organisasjon. Det er alltid unødvendig å ha flere funksjoner enn de du bruker.

Mobiltilpasset

Sørg for at bedriftens intranett fungerer med moderne tablets/smarttelefoner.

Sikkert og robust

Joomla som intranett er trygt og robust. Føl deg trygg på å ha bedriftsinformasjon i et Joomla-intranett. I tillegg installerer vi alltid ekstra komponenter for økt sikkerhet.

Dokumenthåndtering

Sørg for å ha alle dokumentene i organisasjonen på ett sted. Enkel administrasjon med dra og slipp-funksjoner direkte i nettleseren.

Spar penger

Like til SharePoint eller andre intranett, er Joomla for eksempel gratis. Installasjon, konfigurasjon og drift er også mye billigere.

CRM

Både egne og bryggede CRM-systemer av høyeste klasse er tilgjengelige for Joomla. Med et seriøst CRM-system, blir firmaet kjent med alle dine kundeforhold.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB