Integrasjoner med Joomla CMS

I dag er du forsiktig så du ikke gjør dobbeltarbeid ved å samle informasjon på ett sted.

Vi har lang erfaring med å koble systemer med Joomla CMS. Gjennom Cloud Services API brygger vi systemer slik at du enkelt kan administrere din e-handel fra regnskapsprogrammer som Visma og Fortnox.

Vi har også bygget sikre pålogginger via BankID for intranett og webtjenester.

Her er noen av våre integrasjoner:


BankID for Joomla

BankID - Sikker innlogging

Vi har bygget en integrering mellom Joomla CMS og BankID, som mest brukes i Sverige. Med BankID blir innloggingen enda sikrere, og for å logge inn må person-IDe samsvare med utvalgte personer i organisasjonen eller medlemslisten. Innlogging med BankID brukes av de fleste banker og myndigheter og anses å være et av de sikreste identifikasjonssystemene for øyeblikket.

Unifaun - Frakt

Unifaun setter "alle dine forsendelser i ett og samme system", og det har hjulpet mange e-handelssystemer for å få en effektiv løsning på dette. Fra Unifaun er fraktprisene booket og priset direkte, og du kan enkelt administrere ehandelpakker og frakt. De fleste av våre e-handelskunder bytter til dette etter en gang manuell håndtering.

Freight Hunting - Glatt frakt

Fraktjakt er en gratis tjeneste hvor alle kan søke, kjøpe og bestille frakt. Fraktjakt er også et fullskala TA-system hvor du enkelt håndterer fraktene dine online med bestilling, forsendelsesetiketter, sporing, varsler og retur, samt muligheten for ordrekobling og integrering gjennom vår smarte API.

Vi har integrasjoner til fraktjakttjenester for Joomla CMS.

swish betaling til joomla nettbutikk

Swish - Betal lettere

Swish er en betalingstjeneste som tilbyr en enkel, rask og sikker måte å overføre penger på. Vi har skapt integrasjon for bedrifter / selgere, slik at du best kan tilby Swish betalinger på nettstedet ditt.

Klarna - Enkel betaling

Vi var en av de første selskapene som begynte å utvikle en betalingsmetode for Klarna Checkout API. Vi har siden utviklet og fulgt sine oppdateringer og nylig oppdatert til senaster v4.0 API. Klarna er blitt en standard for nettbutikker i Sverige, og nå begynner populariteten sin over hele verden.

iZettle til Joomla

iZettle - I fysisk butikk

iZettle er et flott tillegg til å administrere din fysiske butikk. Vi gjør synkronisering enkelt mellom nettbutikk og fysisk butikk. Få betalt, selg smartere og utvide virksomheten din. iZettle er en omfattende løsning for små bedrifter. De hjelper deg å betale, organisere salg og fortsette å utvikle seg.

Fortnox - Regnskap

Sveriges leder innen nettbasert regnskap og fakturering. Få en link / integrasjon direkte med Fortnox Regnskap og Faktura med Joomla-nettstedet ditt.

Spar tid og unngå duplisering! Samle all din administrasjon i ett og samme system ved hjelp av våre fullførte integrasjoner.

Visma Virtuemart og Joomla

Visma - Forretningssystem

Integrasjon for enkel administrasjon og administrasjon fra din e-handel til Visma. Synkroniser alle kunder og ordrer direkte inn i Visma-administrasjonen. Visma har flere forskjellige løsninger, så hvis du lurer på om det fungerer for bare Vismaversion.

Pyramid Unique Business System

Pyramid - Forretningssystem

Unikt heter selskapet i Lund, som utvikler Pyramid med alle modulene. Vi har jobbet med forbindelser til forretningssystemet på en rekke nettsteder. Hvis du blir lei av Pyramids fine nettbutikk som føles gammel og sliten, kan vi føle oss som en nydelig forfriskning.

Rapporter interesse:

Invalid Input
Gi oss beskjed meldingen.
Vennligst skriv et emne for meldingen din.
Gi oss beskjed navnet ditt.
Invalid Input
Gi oss beskjed din e-postadresse.
Invalid Input

Kontakt oss for priser og integrasjonshjelp! info@joomlaproffs.se - 031-38 60

Send oss ​​en e-post:

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2019 - W & N Media AB