Planlegging og analyse

En fin webdesign er bare toppen av fjellet.

Vårt arbeid handler om mer enn bare å skape en "fin" nettside. Et nettsteddesign er det første en besøkende ser, men de merker også ganske fort om siden er gjennomtenkt og brukervennlig. Eller heller, hvis siden ikke er gjennomtenkt og brukervennlig. Når en side fungerer som ønsket, vil vi ikke tenke på det. I stedet er vi irritert når siden er vanskelig å navigere eller mangle det vi forventet, og det spiller ingen rolle hvor stilig selve designet er.

For å unngå dette, må en dypere analyse og planlegging av nettstedet, dets formål og dets besøkende kreves. Da er det også lettere å se hvilken kostyme nettsiden skal være i.

I verkstedet

Hva kreves for å omdanne kunnskapen om din bedrift og dine kunder til en vellykket nettside? Slik fungerer det i Joomlaverkstad.

Lysbildefremvisninger, nyhetsbrev, produktkataloger, e-handel eller bare kontaktskjemaer? Vi finner ut hvilke tekniske krav nettstedet ditt trenger i dag, men også hva du kanskje trenger i fremtiden. Vi sikrer at nettstedets design overholder selskapets grafiske profil og er i samsvar med alle tekniske krav.

Vi skisserer en struktur sammen med hvor vi legger ut de forskjellige delene i en samlet layout. Brukervennlighet Hvem vil bruke siden din? Og hvorfor? I tillegg til å ha en logisk og gjennomtenkt struktur, er det også viktig å finne ut hva formålet med siden er. Dette gjør det lettere å målrette besøkende oppmerksomhet til dine viktigste funksjoner.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB