Hyggelig selskapspresentasjon!

Vi lager profesjonelle bedriftspresentasjoner

Bedriftspresentasjon i video, Powerpoint eller Prezi

Presentere tjenester og produkter raskt og fantasifullt med en video-animert bedriftspresentasjon. Vi sørger for at det har et design språk som passer til din forretnings profil. En animert videopresentasjon kan brukes, for eksempel på nettsiden eller i en PowerPoint-presentasjon. Vi hjelper deg med hele prosjektet fra script til en hvilken som helst høyttaler og musikk.

Intervju med din bedrift

Present ditt firma eller produkt for dine kunder med et profesjonelt intervju som kan ses direkte på nettstedet ditt. Vi kan ta vare på hele produksjonen.

Animert grafikk

Fortell oss med spennende "infographics" hva, hvordan og hvorfor er du det beste valget for kundene dine. Vi animerer og produserer hele videoen. Kombinere med filmmateriale for en ytterligere dimensjon i produksjonen.

PowerPoint og Prezi

Vi tilpasser en Prezi / PowerPoint-mal som du kan bruke til bedriftens presentasjoner. Sett inn en samsvarende video i presentasjonen og gjør det skiller seg ut i mengden.

Eksempel:

Her er noen eksempler på animerte presentasjoner

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB