Vi bygger utvidelser til Joomla CMS

Vi bygger utvidelser for Joomla CMS, og vi er partnere med mange etablerte selskaper i det svenske markedet.

Du finner våre internasjonale komponenter og plugins https://joomlapro.com mens alle svenske du kan søke om interesse her under.

Hvis du ser etter integrering i noe som vi ikke har listet her - kontakt oss og vi vil se på mulighetene!

Noen plugins og integrasjoner som vi utviklet:


One Page Checkout for VirtueMArt

Én side Checkout

Rask og effektiv e-handel

For å tilpasse kassen / utsjekkingsopplevelsen i henhold til svenske standarder har vi utviklet et eget kasseapparat. Våre cashier-opplevelsen brukes av hundrevis av nettsteder rundt om i verden.

Klarna Checkout (v3)

Smoooooth checkout opplevelse ;-)

Klarna Checkout trenger ikke en stor introduksjon i Sverige. Det er utvilsomt den mest populære kassen i skandinaviske nettbutikker. Selvfølgelig har vi en velfungerende tilkobling til deres nyeste API - med alle funksjonene og innstillingene som tilbys.

Open Graph

Del koblinger pent på Facebook, Whatsapp, Twitter og mer.

For å kunne spre stilige nettadresser med riktig bilde, tekst, tittel, må du følge Open Graph-standarden. For våre kunder å få disse nettadressene akkurat slik de vil, har vi utviklet vårt ikke-plugin for dette.

BankID

Sikker pålogging med BankID-integrasjon

For å kunne bygge ekstra sikker innlogging og for å sikre identiteten til nettstedets besøkende, er BankID påkrevd. BankID er blitt en standard i Sverige og brukes av banker og myndigheter overalt.

krypto Valutaer

Selg digitale produkter med krypto-valutaer

RDSubscription er en svært populær komponent for Joomla CMS å selge digitale produkter som programvare. For å kunne tilby kryptomelden Electroneum som betalingsmetode utviklet vi vårt eget plugin for Electroneums Instant Payment API.

Ekstra sikker pålogging

Doble dører til Joomla-siden din.

Med denne plugin får du doble pålogginger på Joomla-siden din. Et vanlig passord og en 4-6 siffer-PIN-kode. Den støtter også en ekstra reCaptcha-sikkerhet i den første modusen for å blokkere forsøk på å teste passord i stor skala.

iZettle-integrering

Synkroniser iZettle med nettbutikken din

iZettle er enda en av våre svenske selskaper som kan skryte av. Etterspørselen etter en god forbindelse var stor, så vi utviklet en synkronisering av produkter til VirtueMart.

E-handel med YOOtheme Pro

VMuikit

E-handel med YOOtheme Pro

Vår absolut største komponent i Joomla er VMuikit, som gir deg fantastiske muligheter til å kombinere VirtueMart og YOOtheme Pro. Tusenvis av timer har blitt brukt til å tilby alle verktøyene som tilbys i denne pakken. Lignende verktøy koster store penger for andre systemer.

Widgetkit YOOtheme VirtueMart

VMWidgetkit

E-handel integrasjon med populære Widgetkit

Widgetkit er et enormt populært plugin for Joomla CMS. Med dette pluginet kan du bruke alle sine verktøy med dine produkter / kategorier fra nettbutikken din.

Kontakt oss for priser og integrasjonshjelp! info@joomlaproffs.se - 031-38 60

Du finner alle våre plugins på https://joomlapro.com

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB