Ansvarlig entreprenørskap

I tillegg til det åpenbare: å lage så minimal innvirkning på miljøet ved å bruke energieffektive servere og arbeidsstasjoner, samt å ekskludere papir helt (i den grad lovlig), vi har også jobbet ekstra for å hjelpe organisasjoner som arbeider for en bedre verden.

CSR

Under 2016 & 2017 hjalp vi organisasjonen The Perfect World Foundation med sitt arbeid for å redde verdens elefanter. I september holdt 2016 en stor innsamlingsgala på Post Hotel i Göteborg hvor 3 millioner ble samlet gjennom salg av donert kunst fra kjente kunstnere. Joomlaproffs opprettet hele auksjonssystemet og deltok hele kvelden i å administrere teknologien til presentasjonene.

Vi har fortsatt samarbeidet med The Perfect World Foundation og hjelpe dem som har behov for nye funksjoner og generell Web og IT hjelpe. Deres neste mål er å redde havene, og neste arrangement vil bli kalt "Save the Oceans" der hovedfokus er satt på å skaffe penger og bevissthet. Joomlaproffs stolte av og hjelp i dette arbeidet.

Joomlaproffs.se er ikke tilknyttet eller godkjent av Joomla Project eller Open Source Matters. Joomla navn og logo brukes under en begrenset lisens gitt av Open Source Matters varemerke holderen i USA og andre land.

© Copyright 2011 - 2020 - W & N Media AB